DAHA NEKADAR

Bitkisel ürün kullanımı

kratom adlı bitkisel madde takviyesi alan bir anne hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden K.T'nın ailesi, üreticiye karşı açtığı haksız ölüm davasında 11 milyon dolarlık tazminat kazandı.

YÜZÜSTÜ YATARKEN BULDULAR

39 yaşındaki hemşire ve dört çocuk annesi K.T, 20 Haziran 2021'de, evinde, partnerine Babalar Günü kahvaltısıyla sürpriz yapmayı planlarken aniden bilincini kaybetti.
Talavera'nın en küçük oğlunun babası , kratom bitkisinden elde edilen "Space Dust" adlı ürünle dolu bir kahve fincanının yanında yüzüstü yatarken onu buldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Talavera, "akut mitraginintoksikasyonu" olarak adlandırılan, kratomdan kaynaklanan yüksek bir etkiden dolayı hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybettiği belirtildi.

AİLESİ TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Talavera'nın avukatı , Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Bu 11 milyon dolarlık tazminat kararı, tehlikeli ve düzenlemeyen bu maddeye karşı kratom endüstrisine bir uyarı niteliğinde olmalıdır" dedi.

Talavera'nın en büyük oğlu , The Kratom Distro ve dağıtıcı LLC'ye karşı açtığı dava da annesinin takviyelerinin "opioid benzeri etkiler" yarattığını ve "solunum yetmezliği"ne neden olduğunu iddia etti.

ARKADAŞI ÖNERMİŞ

annesinin ölümünden yıllar önce, bir arkadaşının ona kratom ürünlerini tanıttığını ve ürünlerin "güvenli ve doğal besin takviyeleri" olduğuna inandığını iddia etti.

Kaynak: sondakika

Bitkisel ürün kullanımı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: