DAHA NEKADAR

Fabrika Bahçesine Attı

Uşak’ta doğum yaptıktan sonra yaklaşık 2 metreden b-ebe-ğini a-ta-rak kaçmaya çalışan anne S.Y., ekiplerce yakalanarak tutuklandı. Kafatasında kı-rı-k ve vücudunun çeşitli yerlerinde y-ar-al-ar bulunan bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. S.Y'nin ilk ifadesinde, ailesinin birlikte olduğu kişiyi bilmediğini, bu nedenle korktuğunu, hamileliğini gizlediğini, doğum yaptıktan sonra bebeği daha sonra almak için bölgeye bıraktığını söylediği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrika çalışanı, bahçe duvarının arkasında yeni doğmuş bebek buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Yaklaşık 2 metre yükseklikten atıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde ya-ra-lar olduğu belirlenen bebek sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken ayrıca k-afa-tas-ında k-ı-r-ık bulunan bebeğin h-ayati te-hlik-esinin bulunduğu öğrenildi.
AİLESİNDEN KORKTUĞU İÇİN GİZLEMİŞ
Olayla ilgili inceleme yapan jandarma ekipleri, fabrikada çalışan S.Y.’nin (23) doğum yaptığını ve elbiselerini değiştirerek olay yerinden kaçmaya çalıştığını belirledi. Ekiplerce yakalanan S.Y., hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı. Hastaneden taburcu olduktan sonra gözaltına alınan S.Y., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada verdiği ifadede anne S.Y., ha-mileliğini ailesinden korktuğu için sakladığını belirtti. B-e-beği saklamak amaçlı bahçeye koyduğunu, sonrasında oradan alacağını da sözlerine ekleyen S.Y., pişman olduğunu da aktardı. Anne S.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

Fabrika Bahçesine Attı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: