DAHA NEKADAR

Az önce duyurdular

Berkan Karabulut hayranlarını üzdü Survivor All Star'a damga vuran ö’lüm haberi hem yarışmacıları hem de tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Berkan Karabulut hayranlarını çok üzdü. İşte detaylar...
Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen Survivor All Star 2022’de hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Survivor yarışmacılarını derinden sarsan bu ö’lüm kısa sürede Tüm Türkiye’nin de gündemine oturdu.
Yarışmanın sempatik yüzü ve sevilen isimlerinden birisi olan Berkan Karabulut’un acı haberi herkesi derinden sarsarken ünlü oyuncunun hayatı da oldukça merak edildi.
Survivor'da Berkan Karabulut'u yıkan haber gündemin ana başlıkları arasında yer alıyor.
Çok sevdiği babaannesini kaybeden Berkan Karabulut'a taziye mesajı Gökhan Keser'den geldi. Berkan'ın bu acı haberi alıp almadığı ve aldığında nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.
ERKAN KARABULUT'UN ACI GÜNÜ!
TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacıların Berkan Karabulut'un babaannesi vefat etti.
GÖKHAN KESER'DEN BAŞSAĞLI MESAJI
Acılarını paylaşıyorum! Gökhan Keser Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut'a başsağlığı diledi. Twittter sayfasından yaptığı paylaşımda "Berkan'ın Babaannesinin vefatını biraz önce öğrendim. Çok üzüldüm.. 2014 yılında bu korkuyla yarışıp, döndükten bir yıl sonra kaybetmiştim ben de. Dertleşmiştik yarışma başlangıcında. Korkusunu paylaşmıştım, maalesef şimdi de acısını.. Tüm Karabulut ailesine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullanan Keser'e, Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk cevap verirken başsağlığı mesajına teşekkür etti.

Az önce duyurdular


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: