DAHA NEKADAR

KAYINPEDERİYLE OLANLARI ANLATTI

Kanal D nin gündüz kuşağı programlarından olan "Ece Üner İle Susma" programına konuk olan Adnan adındaki 5 çocuğu olan kişi, eşi ve biyolojik öz babasının 20 yıla yakın i-l-işki yaşadığını programa çıkarak iddia etmişti. 8 - 9 ay evvel eşi ve öz babasını aynı odada yakalayıp i-l-işkilerini öğrendiğini söyleyen Adnan Bey, i-l-işkinin evveliyatının da askerlik yıllarında başladığını öngördüğünü söyledi. Adnan Bey'in eşi Ayşegül Hanım da iddiaların tamamını doğrulayarak, e-şinin ko-cası yani kayınpederinin kendisine " Sen benim k-arı-msın. Benim nikâhım sana oluyor ama eşinin nikâhı sana olmuyor" şeklinde söylemde bulunduğunu belirtmişti.
CANLI YAYINDA DNA SONUCU BELİRLENDİ
Yaşanılan olaylardan sonra talep edilen DNA sonucu açıklandı. Ece Üner'in açıklığa kavuşturduğu sonuca göre evli çiftin 5 çocuğunun biyolojik babası kendisi yani Adnan bey çıktı.
ECE ÜNER STÜDYODA ZOR ANLAR YAŞADI
Stüdyoda yaşanılan trajedinin ardından Ece Üner tarafları sakinleştirmek için zorlandı.
GELİN KAYINPEDERİYLE İ-L-İ-ŞKİSİ-Nİ DOĞRULADI
Gelin Ayşegül Hanım canlı yayında, kayınpederi ile birlikte olduğu iddialarını kabul edip e-şiyle yüzleşerek yaşadıklarını şu sözlerle belirtmişti: "E-şim askerdeydi, kayınpederim de benim y-at-ağıma geldi. Odalarımız karşı karşıyaydı zaten. Kıyafetleri benim odamdaydı, yanıma geldiğinde üzerinde beyaz külot vardı. Ben yatıyordum kayınpederim yanıma gelip k-al-ça-ma dokundu. Sonra kalktım ağlamaya başladım yanıma hemen kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalideme anlattığımda 'Adama iftira atma, ölülerin ruhu gelmiştir. O kayınpederin değildir' dedi. Ben yatarken duvara kaçtıkça kayınpederim benim üzerime geldi." Programa katılan Ayşegül Hanımın kocası, Ayşegül Hanım'a "5 çocuğumun 2'si babamdan" dediği yönündeki iddiayı yalanlayan Ayşegül Hanım, "E-şim bana şiddet uygulayarak '2 çocuk babandan' diyeceksin dedirtti. Babasının mirasından daha fazla pay almak için bana bunu zorla söylettirdi" şeklinde cümlelerine eklemişti.
BABANIN EVİNE NEDEN GİTMEDİN?
Kayınpederin, gelini Ayşegül Hanım'a " Sen benim k-arı-msın. Benim nikâhım sana oluyor ama e-ş-inin nikâhı sana olmuyor" şeklindeki söylem iddiasının ardından Adnan Bey sessizliğini bozdu. E-ş-i Ayşegül Hanım'a sitem dolu yakarışlarda bulunan Adnan Bey "bana yaşadıklarını anlatsaydın hiçbir şey böyle olmazdı. Madem sana şiddet uyguladım o zaman babanın evine neden gitmedin?" şeklinde soru yöneltti. Ece Üner'in sunduğu Susma adlı programında çok enteresan bir olay yaşandı.

KAYINPEDERİYLE OLANLARI ANLATTI


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: