DAHA NEKADAR

Gökçe Geri Geliyor

Bir süredir kabinede revizyon olacağı söylentileri gündemi meşgul ediyordu. Kabine değişikliği yine gündemde.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir bakanlık verileceği bu bakanlığın da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olacağı iddia edildi. Bir süredir kabinede revizyon olacağı söylentileri gündemi meşgul ediyordu. Kabine değişikliği yine gündemde. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir bakanlık verileceği bu bakanlığın da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine yönelik bazı övgülerde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları bazı iddiaları da beraberinde getirdi.

AK Parti’ye yakın bir kaynak olarak bilinen ve sosyal medyada ‘Ankara Kuşu’ isimli sosyal medya kullanıcısının yaptığı açıklamaya göre Melih Gökçek’in ‘Çevre ve Şehircilik Bakanı’ yapılacağı iddia edildi. Ayrıca gündeme gelen bu iddia Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın gelecekte kabinede ciddi değişikliğe gideceğine ilişkin değerlendirmeleri de beraberinde getirdi.

“Dışarıdan dayatmayla kabine değişikliği olmaz” Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine revizyonu sorusuna ”Öyle bir şey yapılması gerekiyorsa onu biz yaparız. Dışarıdan dayatmayla kabine değişikliği olmaz” yanıtını vermişti.

Gökçe Geri Geliyor


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: