DAHA NEKADAR

annesini ve 2 kardeşini

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçtiğimiz akşam annesini ve 2 kardeşini ö-l-d-ürdükten sonra i-n-tihar girişiminde bulunan Ömer Orak kaldırıldığı hastanede ya-şam-ını y-it-irdi. Ömer Orak'ın c-ina-yetlerden sonra kuzenine mesaj göndererek "Ben bunları ö-ld-ü-rdüm, gelin cenazeyi alın" dediği belirlendi.

Dün Esenyurt Pınar Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak'ı silahla ö-ld-ü-rdü.



HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ailesini k-at-let-tikten sonra kafasına a-teş eden Ömer Orak, a-ğı-r ya-r-alı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede h-ay-atı-nı ka-yb-etti. Bir ailenin yok olduğu k-at-li-am sonrası, yakınları cenazeleri teslim almak için bugün Adli Tıp Kurumu'na geldi.

BABASI DA 5 YIL ÖNCE İ-NT-İH-AR ETMİŞ

Nurten Orak'ın eşinin de 5 yıl önce binadan atlayarak i-nt-iha-r ettiği öğrenildi. Ailenin hayatta kalan tek üyesinin ise çalıştığı için olay anında evde olmayan Ersin Orak olduğu belirtildi.

KUZENİNE "BUNLARI Ö-L-DÜ-RDÜM, GELİN CENAZEYİ ALIN" DİYE MESAJ ATMIŞ

Nurten Orak'ın ağabeyi İsa Kuş, yeğeninin hiç dışarı çıkmadığını, tüm vaktini internet oyunlarıyla geçirdiğini anlattı. Kuş "23 yaşındaydı. 7-8 aylık yeni gelindi kız kardeşi. Onu da ö-ld-ürmüş. O da bir arka sokakta yaşıyor, annesini görmeye gelmiş. C-in-net mi geçirdi bilmiyorum. Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini ö-ld-ür-müş. Psikolojik sorunun olmadan nasıl annesini ö-ld-ürsün. Annene değil, hayvana bile ku-rşun sı-k-amazsın. Amcasının oğluna mesaj göndermiş, 'Ben bunları ö-ld-ür-düm gelin cen-azeyi alın' demiş. Sonra kendine sı-km-ış. Hastanedeydi, sonra o da ö-l-dü. Biz mektup bıraktığına dair bir şey görmedik, mesaj göndermiş" diye konuştu.

"ÖNCE ANNESİNİ SONRA KARDEŞİNİ V-U-RU-YOR"

Akrabaları Bedrettin Akdeniz ise, "Amcasının oğluna mesaj atıyor. Ben ailemi ö-ld-ürece-ğim, haberiniz olsun diyor. Önce annesini, diğer kardeşini v-uru-yor. Kız kardeşi de pazardan gelip annemi göreyim diyor. İçeri girince kız kardeşini de vu-ru-yor. Bir mermi de kendi kafasına s-ıkıy-or. 2 saat sonra o da ve-fat etti. 4 cenazemiz var" dedi. Cenazelerin Arnavutköy Taşoluk mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

annesini ve 2 kardeşini


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: