DAHA NEKADAR

Pakize Suda Son İsteği

'Hayat Bilgisi', 'Davetsiz Misafir' ve 'Sevda Çiçeği' adlı yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Pakize Suda, uzun süredir demans hastalığıyla mücadele ediyordu. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Suda, beyninin pıhtı atması sonucu hayata gözlerini yumdu.


"SEZEN BENİM ARKAMDAN BİR HATIRA ORMANI YAPTIR"
Pakize Suda'nın vefatının ardından sunuculuğunu yaptığı bir programda vasiyet açıklaması gündeme geldi. O dönem Sezen Aksu'nun vefat eden Aysel Gürel için 5 bin fidan diktirdiğini öğrenen Suda, bir vasiyette bulunmuştu. Aksu'ya seslenen ünlü isim, Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır" demişti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Geçtiğimiz perşembe günü beynine pıhtı atan Pakize Suda'nın tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi'nde vefat ettiği öğrenildi. Üzücü haberi veren Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü "Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını yitirmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Cenaze bilgilerini daha sonra paylaşacağım" dedi.



MÜGE ANLI HAKKINDA KONUŞTU

"Onu hep iyi hatırlamanızı dilerim. Gerçekten son zamanlarında çok zor günler geçirdi. Ben de bir çoğunda yanındaydım, nurlar içinde yatsın. Anlatacak çok şeyi var ama hep akıllarda, kalplerde şen şakrak haliyle kalsın istiyorum. Buradan ailesine de sabırlar diliyorum."

"Benim de çok kıymet verdiğim annesi ve kız kardeşi vardı. Onları arka arkaya kaybedince gerçekten o da o hayatın acısını sırtlamakta zorluk çekti. En büyük dayanağıydı kız kardeşi ve annesi..."

"Diğer bir kız kardeşi daha var onu da çok seviyordu ama o daha şehir dışındaydı. Sonra zaten yeğenleri ve o kardeşi yanındaydı. O yüzden ben onlara da sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Pako denmesinden hoşlanırdı kendisine. Sevgili Pako'ya da onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Nurlar içinde yatsın, hep kalbimizde olacağını da bilsin. Böyle bitirmek istedim programı, söylemeden edemedim. O bizim kıymetlimizdi."
Müge Anlı kariyer basamaklarını hızla tırmanırken Pakize Suda ile yolları kesismişti.
İşte Müge Anlı ile Pakize Suda'nın hayatının kesiştiği dönem...
19 Aralık 1973'te İstanbul'da doğan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk bölümünde yüksek lisans yaptı.
Anlı, kariyerine bir kanalda stajyer olarak başladı. Kamera arkası için televizyonculuğun en renkli ve en yaratıcı kısmı diyen Anlı, kısa sürede yönetmen yardımcısı oldu.
Magazin hiç ilgisini çekmese de Kenan Erçetingöz'ün teklifiyle Top Secret dergisinde köşe yazarlığı yapmaya başladı.
Aynı anda televizyon programının da koordinatörlüğünü yapıyordu. Aslında magazin gazeteciliği serüveni de böyle başladı.
Magazin gazeteciliği serüvenim böyle başladı. İyi ki de başlamış, çünkü magazin gazeteciliğinin altından kalkabilen, medyanın her alanında başarılı olur. Magazin gazeteciliği zordur." Diyor
Anlı
Arada birçok başka televizyon programı hazırladı, ardından bazı dergilerin yayın yönetmenliğini üstlendi.
Kamera önü kariyeri de yine magazinle başladı. Yayınlandığı süre boyunca çok konuşulan Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek'le birlikte sundu.
Bir sezon devam eden programın ardından Müge Anlı'yla Şenay Düdek yollarını ayırdı. Müge Anlı, Pakize Suda'yla bir kanalda program sunmaya başladı.
Hayatını kaybeden Pakize Suda ile Müge Anlı'nın gençliği sosyal medyada gündem oldu.

Pakize Suda Son İsteği


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: