DAHA NEKADAR

Gülizar Gerçeği Esra Erolda

TV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı Esra Erol'da programı seyirci tarafından sıkı sıkıya takip ediliyor. Seyirciler haftaiçi her gün saat 16:00'da ekranlara odaklanıyor. Gelişmeleri heyecanla takip eden Esra Erol'da seyircileri, programa damga vuran Gülizar merak konusu oldu. Peki, Esra Erol Gülizar kim? Esra Erol Gülizar kaç yaşında, nereli? Esra Erol Gülizar İnstagram hesabı ne?


ESRA EROL GÜLİZAR KİMDİR?
Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvurarak 23 yaşındaki karısının 4 çocuğunu geride bırakıp Şanlıurfa'da yaşayan 15 yaşındaki Şahin'e kaçtığını anlattı. Karısının bulunması için canlı yayına çıkan Akbulut, boşanarak çocuklarının velayetini almak istediğini söyledi.

"ŞİDDET GÖRÜYORDUM, GECE EVDEN KAÇTIM"
İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Gülizar Akbulut, eve geri dönmeyeceğini belirterek şunları söyledi: "Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım. Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum. Ben evden giderken çocukların yanında kimse yoktu. Evden gece çıkarak 4 km yol yürüdüm" dedi.

"15 YAŞINDAKİ ŞAHİN, KOCAMDAN DAHA İYİ"
Dinledikleri karşısında şoke olan Esra Erol, "Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri" dedi. Gülizar ise, "Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık" ifadelerini kullandı.

GÜLİZAR ASLINDA BAŞKASINA KAÇTI
URFA'DAN CANLI YAYINA KATILAN BİR İZLEYİCİ Gülizar'ın aslında Şahin'e değil Babası Bubo'ya kaçtığını iddia etti. Bunu duyan Esra Erol sok yaşadı. Gülizar bunu duyunca önce tedirgin oldu, sonra böyle birşey olmadığını söyledi. Esra Erol bunu neye dayanarak söylediğini sordu yayına katılan ve ismini vermek istemeyen kişiye, o da Bubo ve ailesini tanıdığını, bu olayın araştırılması için köye gitmelerini söyledi.
olay şimdi çok daha fazla karıştı.
İ'ste yayındaki o anlar

Gülizar Gerçeği Esra Erolda


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: