DAHA NEKADAR

Derya Müge Anlı'da Yayına Çıkmama Nedeni

Günlerdir her detayıyla bizleri şoke etmeyi başaran Selim Yalçınkaya cinayetini ve Derya'nın üçlü ilişki itirafını konuşuyorduk. fakat bir süre sonra bu olaya programda yer verilmedi. Sosyal medyada da Derya'nın yayına çıkmama nedeniyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya'nın şüpheli ölümü araştırılıyordu. Programda bütün oklar Yalçınkaya'nın eski eşi Derya'yı göstermişti.
Yalçınkaya'nın ailesi Selim'in eski eşi Derya'nın bu cinayeti işlediğini ya da başkasına yaptırdığını iddia etmişti. Fakat olaylar araştırılırken Derya'nın yasak aşklarla dolu ilişkileri de ortaya çıkmıştı.
Derya'nın eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ve ihanet mesajları da programa damga vurmuştu.
Derya'nın başkasıyla yaşadığı müstehcen olayları eşi Selim'e anlattığı mesajları Müge Anlı canlı yayında göstermişti. Derya da "Ben eşimle her şeyi konuşabiliyordum, o da bana konuşuyordu aynı şekilde." cevabını vermişti.
Müge Anlı, yazışmaları Derya'ya göstererek 'Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim... Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?' demişti.

Geçtiğimiz hafta da merakla izlediğimiz Selim Yalçınkaya ve Derya olayı Müge Anlı'da işlenmemeye başladı.


Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekrana gelen Derya Yalçınkaya olayı kısa bir süre önce bir anda gündeme oturdu. Eşi Selim Yalçınkaya'nın katilinin araştırılması için ekrana çıkan Derya Yalçınkaya'nın canlı yayında eşiyle ilgili yaptığı çoklu ilişki itirafı herkesin ağzını açık bıraktı.




Derya Yalçınkaya'nın özel görüntülerinin köydeki Ertuğrul adlı kişi tarafından yayıldığını iddiası herkesi şok ederken, geçtiğimiz haftadan bu yana programda işlenmeyen olayın neden sürdürülmediği belli oldu.

SAVCILIK TARAFINDAN YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre konunun ciddi şekilde gündem olmasının ardından adli makamlar konuya el koydu ve araştırmanın bundan sonraki kısmı gizli şekilde yürütülecek. Getirilen yayın yasağı nedeniyle de Müge Anlı ve ekibi başka konulara yönelmek zorunda kaldı.

Derya'nın bir takım bilgileri yetkili mercilere verdiği bu yüzden soruşturmanın selameti açısından yayına çıkmaması için yayın yasağı getirildi.
Derya'nın önemli bilgileri savcıya verdiği iddia edildi


Derya Müge Anlı'da Yayına Çıkmama Nedeni


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: