DAHA NEKADAR

Ünlü Yıldız hastalığı

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayan sinemanın yaşayan efsanelerinden Jane Fonda, faniliği üzerine düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Entertainment Tonight'a konuşan 84 yaşındaki Fonda, Etrafta çok daha uzun süre bulunmayacağının farkında olduğunu ve harika bir hayat yaşadığı için hazır hissettiğini ifade etti.

Fonda, bir tür kan kanserine yakalandığını ancak tedavi edilebilir olduğunu ve kemoterapi sürecinin de başladığını belirtti.

Ünlü aktris hastalığı için Instagram’da, “Bu çok tedavi edilebilir bir kanser. İnsanların yüzde sekseni hayatta kalıyor, bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Ayrıca şanslıyım çünkü sağlık sigortam ve en iyi doktorlarla tedavilere erişimim var. Bu konuda ayrıcalıklı olduğumun farkındayım ve bu acı verici” ifadelerini kullanmıştı.

Aralık ayında 85. doğum gününü kutlayacağını yine Instagram hesabından açıklayan aktris, ailesiyle bir arada olacağını ve birlikte sakin bir zaman dilimi geçirmeyi beklediğini duyurdu.

Lenf kanseriyle mücadele eden 84 yaşındaki ünlü aktris Jane Fonda, hastalığı ve yaşı sebebiyle fazla zamanı kalmadığını bildiğini ve gitmeye “hazır” olduğunu hissettiğini söyledi.

Daily Mail’de yer alan habere göre, eylül ayında non-hodgkin lenfoma rahatsızlığıyla mücadele ettiğini açıklayan Fonda, ölmeyi “dört gözle beklemediğini” ancak yakın olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi.

Ünlü Yıldız hastalığı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: