DAHA NEKADAR

Baba olmayı bekliyordu

Murat Yıldırım Pandemi döneminde insanlara yardım yapmasıyla tüm ülkenin gönlünde taht kurmuştu. Aziz dizisindeki başarılı performansıyla uzun süre her hafta ekranlarda olan başarılı oyuncudan müjdeli haber geldi. En son Aziz dizisinde oynayan Murat Yıldırım, baba olacak. Bunun üzerine Murat Yıldırım hayatı merak konusu oldu. Biz de sizler için derledik.

Iman Elbani ile 2016 yılında dünya evine giren Murat Yıldırım'ın bebek haberi sevenlerini mutlu etti. Bir dönem karısının düşük yapması üzerine tekrar hamile kalması gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de eşi için Amerika'ya gidecek olan Yıldırım'dan kötü haber geldi.

13 Nisan 1979 tarihinde Konya şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden başarı ile mezun olmuştur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na katılmış ve 3 yıl da amatör olarak tiyatro oynamıştır. Murat Yıldırım aslen Arap ve Kürttür.

2017'de Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu yapmaya başlayan Murat Yıldırım, bu görevi 2019 yılına kadar sürdürmüştür.

6 yıldır evli olan Murat Yıldırım ve Iman Elbani çifti 2019 yılında bebeklerini kucaklarına alamadan kaybetmişlerdi. İddialara göre ünlü oyuncu bu kez baba oluyor. Iman Elbani'nin 3 aylık hamile olduğu söyleniyor ve bebeklerine koyacakları ismin ise Ata olduğu iddia ediliyor.

Eşi İman Elbani hamile olan ve doğum için Amerika’ya giden Murat Yıldırım’ın senaryo içine sinmediği, bu yüzden de İstanbul’a dönüş tarihi konusunda ekibe net bir bilgi vermediği kulislerde konuşuluyor.

1.82 metre boyunda, yaklaşık 74 kilo ağırlığında olan ve koç burcu olan Yıldırım'ın, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da mrtyldrm kullanıcı adı ile yer almaktadır.

Televizyon ekranlarında ilk oyunculuk deneyimini 1999 senesinde yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz isimli dizi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008 tarihinde Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlenmiş ancak bu evlilik 4 yılın sonunda bitmiştir. Londra'da tanıştığı Faslı güzel oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016 tarihinde ikinci evliliğini gerçekleştirmiştir.
Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani aynı dizide rol alacak.
Iman Elbani'nin karakteri merak konusu oldu.

Baba olmayı bekliyordu


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: