DAHA NEKADAR

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı filmde oynamadı

Bir döneme damga vuran Yeşilçam yıldızları, yüzlerce filmde oynamasına rağmen aynı projede yer almadıkları da oldu. Bunların en dikkat çekeni ise Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın. Yeşilçam efsaneleri, film sözleşmelerine imza atarken afişlerde adının ilk sırada yazılmasını şart olarak koyarlardı. Bu o döneme damga vuran birçok isim için ilginç ama olmazsa olmaz bir koşuldu. Durum böyleyken Yeşilçam'ın büyük starlarını bu filmlerde yan yana getirmek oldukça zor bir durum haline geliyordu.

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı projelerde yer almadı?

Hepimizin içinde derin yerler kaplayan Yeşilçam filmlerinin unutulmaz

yıldızları onlar. Kimi kurallarıyla, kimi yakışıklılığıyla kim de karizmasıyla gönüllerde taht kuran oyuncuların bazıları yüzlerce film çevirmesine rağmen hiç aynı filmde yer almamışlardır.

Onlar Türk sinemasının efsane isimleri... Cüneyt Arkın, Kemal Sunal, Kadir İnanır, Kartal Tibet, Ediz Hun, Ayhan Işık, Yılmaz Güney gibi Yeşilçam efsaneleri aynı filmlerde görmek pek mümkün olmadı. Nedenini hiç merak ettiniz mi?

Ayrı ayrı her birinin filmlerini bıkmadan usanmadan aşkla izlesek de gönül Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın'ı aynı filmde de görmek isterdi doğrusu.

Oyunculukları kadar karakterleri ile de bir döneme damga vuran Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında sıkı bir rekabet vardı.

Bunu magazin basını aracılığıyla pek dillendirmeseler de imza attıkları sözleşmelerde fazlasıyla ortaya koydular.

Yeşilçam efsaneleri, film sözleşmelerine imza atarken afişlerde adının ilk sırada yazılmasını şart koşardı. Bu o döneme damga vuran birçok isim için ilginç ama olmazsa olmaz bir koşuldu.

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı filmde oynamadı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: