DAHA NEKADAR

Soluğu mahkemede aldı

Survivor All Star 2022 geçtiğimiz günlerde final yaparak bitmişti. Finalde şampiyonluk kupasını Nisa Bölükbaşı kaldırmış ve bu yüzden tepkileri beraberinde toplamıştı. Yarışmacılardan Batuhan Karacakaya ve annesi Nisa'nın şampiyonluğuna karşı çıkmıştı Şimdilerde ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Medya patronu olarak anılan, programın sahibi ve sunucusu Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya ile mahkemelik oldu.

İşte detaylar...

Batuhan'ın annesi şampiyonluk sonucuna çok kızmış ve “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım. Çırpındım oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri” demişti.

Survivor Batuhan'dan ise yarışmada sunucu Murat Ceylan tarafından okunan mektup ile kendisini eleştiren Acun Ilıcalı'ya, "Benim de bir mektubum var... Bekleyin" cevabı geldi. Acun da"Twitter'dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin" açıklamasını yaptı.

Son olarak yarışmadan sonra Karacakaya'ya ödül olan arabanın verilmediği iddia edilmişti.

Hatırlarsanız yarışmada 8 yarışmacı 3 milyon liralık otomobil için yarışmış ve kazanan Batuhan Karacakaya olmuştu.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı'ya dava açtı.

Tüm sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunan Karacakaya, 3 milyon lira değerindeki aracın kendisine verileceğini ama 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir anahtar teslimi yapılmadığını öne sürerek davasını açtı.

İddialara henüz bir yanıt gelmedi.

Soluğu mahkemede aldı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: