DAHA NEKADAR

Oktay usta ne yapıyor..

Koza İpek’e kayyum atanmasının ardından kanal önünde dağıttığı ‘demokrasi pilavı’ sonrası gündeme gelen Oktay Usta diye bilinen Oktay Aymelek hainlikleri için kullandıkları kanallarının kapatılmasının ardından timsah gözyaşları döküp duygu sömürüsü yapmıştı. Oktay Aymelek'in nerede ve ne yaptığı ortaya çıktı. Belçika'ya sığındığı düşünülen FETÖ'cü 'Oktay Usta' youtuber olarak hayatını sürdürüyor. FETÖ'cü Oktay Usta'nın Youtube kanalı üzerinden de yemek tarifleri paylaştığı öğrenildi. "Chef Oktay Usta" ismiyle Youtube'da hesap açan ve 82 bin 500 takipçiye ulaşan Oktay Aymelek'in hesabı ile ilgili Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun harekete geçmesi bekleniyor.

YALANI ORTAYA ÇIKMIŞTI

FETÖ'nün televizyon ayağında yer alan hain Oktay Aymelek, örgüte ait Koza İpek Grubu'na kayyum atanmasının ardından kanal binası önünde eylemde bulunmuştu. AK Parti Hükümeti'nin hedef alındığı eylemin mimarlarından Aymelek, örgüt destekçilerine dağıttığı "demokrasi pilavı" ile gündemde yer almıştı. FETÖ'ye ait Samanyolu TV'nin kapatılmasıyla açıkta kalan Aymelek, İŞKUR'a işsizlik başvurusunda bulunarak kendince ajitasyon yapmış duygusal olarak Türk milletini kandırmaya kalkmıştı.

Oktay Aymelek'in Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı Bağ-Kur'lu olduğu, Aymelek'in 20 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Üsküdar'da bir reklam ajansı kurduğu ve ajansın faal olduğu anlaşılmıştı. FETÖCÜ hainlerin bir yalanı daha böyle ortaya çıkmıştı. Hukukçular, işyeri olduğu halde işsizlik başvurusunda bulunan Aymelek'in açıkça suç işlediğini açıklanmıştı.

Oktay usta ne yapıyor..


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: