DAHA NEKADAR

TOGG'un fiyatı otomotiv piyasası

Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB ortaklığında kurulan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) ilk aracının 2023 yılında satışa sunulması bekleniyor. Araç piyasasının son zamanlarda oldukça yüksek olması sebebiyle TOGG’un fiyatında da buna uygun değişiklikler yapılacak. TOGG’un alınması için özel kredi kampanyaları da vatandaş ile buluşturulacak. Bu gelişmeler neticesinde TOGG’un çıkış tarihini de öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapmaya tüm hızıyla devam ediyor.

TOGG'un fiyatı otomotiv piyasasını alt üst etti
Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Las Vegas eyaletindeki CES 2022 etkinlşğinde tanıtılan yerli elektrikli araç TOGG, şu sıralarda İstanbul’daki Zorlu Center’da görücüye çıktı. Donanımlarıyla büyük dikkat çeken TOGG’u gören vatandaşlar modelin diğer araç markalarından çok daha üstün özelliklere sahip olduğunu söylerken, tasarım anlamında da oldukça gösterişli olduğunu ifade ediyor.

Düşük gelirli de çok rahat alabilecek
Son zamanlarda araç fiyatlarının oldukça pahalı olması vatandaşların araç sahibi olma hayallerine balta vursa da TOGG’un satın alımı konusunda insanların cebini rahatlatacak bazı kredi kampanyalarının başlatılması bekleniyor. Bu sayede Türkiye’nin ilk yerli aracı olacak olan TOGG’u satın almak daha kolay hale gelecek.

Çıkacağı tarih yaklaştı
2022 yılının son aylarında seri üretime geçmesi ve ardından da 2023 yılının ilk ayları içerisinde satışa sunulması beklenen TOGG’un özellikle Sedan modeli bir çok insanın beğenisini kazandı. Bazı vatandaşlar söz konusu model hakkında "Modelin iç tasarımı olsun, dış tasarımı olsun, gayet etkileyici görünüyor. Tasarım komple çok şık. Orta konsol çok kullanışlı. Ön far detayları çok iyi. Tesla'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü Tesla çok düz bir araç. Artık grurla ve güvenle yerli ve milli otomobilimize binebileceğiz" ifadelerini kullandı.

TOGG’un 2022 yılının son çeyreğinde yani Kasım veya Aralık ayları içerisinde seri üretime hazır hale getirilmesi bekleniyor. Homogolasyon testinin de tamamlanmasının ardından merakla beklenen yerli araç TOGG, 2023 yılının ilk zamanlarında piyasaya sürülecek. Aracın 2030 yılına kadar 5 farklı modelinin üretilmesi ve toplamda 1 milyon adede ulaştırılması amaçlanıyor.

TOGG fiyatı ne kadar olacak?
TOGG hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de TOGG’un satış fiyatının ne kadar olacağı oldu. Alınan bilgilere göre TOGG’un SUV modeli 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında bir fiyata satışa sunulacak.

TOGG'un fiyatı otomotiv piyasası


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: