DAHA NEKADAR

Seda Sayan Sağlık

Yeniden evlenmesiyle gündeme gelen Seda Sayan'ın hayatı merak konusu oldu. Son olarak estetiklere doymayan Kadırgalı yine bıçak altına yattı! Biz de Seda Sayan kaç yaşında? Kimlerle evlendi gibi merak edilenleri sizin için cevapladık.

Seda Sayan, 30 Aralık 1961 tarihinde İstanbul'da doğdu. Gerçek ismi Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980’li senelerde yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış gerçekleştirdi. Yılların sabah programcısı olan Seda Sayan dönem dönem ekranlara veda etse de bu vedalar genelde kısa süreli oluyor. Ayrıca ünlü isim, sabah programlarının yanı sıra oyunculuk da yaptı. Fakat dizi sektöründen aradığı başarıyı bulamayan Sayan yeniden müzik geri döndü. Son olarak İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği de yaptı. Kadırgalı lakabıyla bilinen Seda Seyan, 61 yaşındadır.

Seda Sayan ile genç eşi Çağlar Ökten tatil üstüne tatile gidiyor. Paris'te balayı yapan, ardından Hollanda'ya giden çiftin son durağı Yunanistan'ın Mikonos Adası oldu.

Son olarak Instagram hesabından yüzünün işlem yapılmış halini paylaşan Sayan’a, ‘sana ne oldu’ yorumları geldi.

Ünlü sanatçının suratındaki iki farkı görünüm, tepkilere yol açtı.

Sayan’ın yüzünün iki tarafındaki farklık eleştirilirken, kadırgalının bir sonraki hikayesinde yüzünün diğer yarısının da yapıldığı haki takipçilerine oh dertti.


5 gün önce yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptıran Seda Sayan’ın son halini eşi Çağlar Ökten paylaştı. Ökten, Yunanistan tatilinden bu karesini romantik bir notla sosyal medyada paylaşınca dillere düştü.

Çağlar Ökten, eşiyle olan bu karesine "O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!" notunu düştü.

1987 senesinde Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay devam etti. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 sene süren bu evliliğinin sona ermesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile dünya evine girdi. Bu evliliği de bittikten sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu. Nihat Doğan ile nişanını attıktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi. Sanatçının nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şimdi de geçtiğimiz aylarda Çağlar Ökten ile evlendi.

Sayan 14 Şubat'ta sahne aldığı mekanda Çağlar Ötken'den evlenme teklifi aldı.

Bir süredir beraber çalışan Ötken ve Sayan geçtiğimiz gün Beşiktaş'da dünya evine girdi.

Seda Sayan Çağlar Ökten'le olan tatilinden sonra Türkiye'ye döner dönmez estetik yaptırdı. Yaptırdığı estetiği sosyal medya hesabından paylaşan Sayan'ın doktoru "Elmacık kemiğini yükselttik, çene dolgusunu keskinleştirdik, dudağa şekil verdik, deri kalitesini artırdık ve boyun ile dekolte bölgesine dolgu yaptık" dedi.

Kocasına yetişmek için estetik yaptırıyor
24 Nisan 2022’de kendisinden 24 yaş küçük olan sevgilisi Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte Hollanda’ya gitmişti. Eşiyle her anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü sanatçı sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü çift tatilini bitirdikten sonra soluğu İstanbul’da aldı. Hemen estetik yaptırmaya koşan Seda Sayan o anlarını kaydetti. Sosyal medya hesabından paylaştığı o görüntüler kısa sürede viral oldu. Bir kez daha bıçak altına yatan 59 yaşındaki ünlü sanatçı birçok bölgesine gençleştirici işlemler yaptırdı.



Henüz yeni evlenen Seda Sayan koşa koşa mahkemeye gitti! Eşinin soyadını aldığı için evraklarıda karışıklık yaşayan Sayan Ökten soyadını sildirmek için başvurdu. Konuyla ilgili gazetecilere konuşan Sayan; "Konu yanlış anlaşıldı hatta boşanacağımız bile söylendi. Soyadı değişince evraklarda değişiklik yapılması gerekiyordu. Biz daha önce kendi soyadımı kullanacağımı belirtmiştik. Bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti ancak benim o kadar zamanım yok. Bizim karı koca olarak aramızda böyle bir soyadı kavgası olmadı. Boşanma ve evi terk etme haberlerine biz de çok şaşırdık. Sevdiğim adam hayatımda zaten. Ben onun soyadına kurban olurum. Eşimle Kaş'ta bir balayı yapacağız. Gelin hep beraber gidelim" dedi.

Evlendikten sonra magazin dünyasında çok konuşulan ikili gündem oldu. İddialara göre, 34 yaşındaki eşine büyük bir jest yapan Seda Sayan, ağızları açıkta bıraktı. İddialara göre bir süre önce Sarıyer sırtlarında bulunan evini 4 milyon liraya satılığa çıkaran Seda Sayan, villasını satmaktan vazgeçti. Uzun zamandır Zorlu'da oturan Sayan, satmaktan vazgeçtiği villasını dekore edip eşi ile birlikte oraya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi hakkında çıkan haberlere henüz açıklama yapmadı.

Seda Sayan, Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan için, "Sen çok iyisin Pınar'ım kocan da adam çıktı" diyen Seda Sayan yine skandal bir olaya daha imza atmayı başardı.

Arkadaşları Esra Özmen ve Gülşah Saraçoğlu ile Paris'e balayına giden Seda ve Çağlar çifti herkesin dikkatini çekti. Grup halinde gezen çift, "herkese iyi bayramlar" notunu paylaştı.
Daha önce goguslerine estetik yaptırmış ve bunu yayında çok açık giyerek göstermekten kaçınmamıştı. Utandırmıştı.

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın düğününe katılmayacağını söyledi ve şunları ekledi; "Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim."

Soyman ayrıca Seda Sayan'a düğün hediyesini çoktan verdiğini söyledi şunları dile getirdi; "Seda Sayan'ın hediyesini şimdiden verdim. Seda ve Çağlar yazılı bir saatli bir çakmak aldım. Biz Seda ile önceden telefonda saatlerce konuşurduk ama Çağlar'dan önce azaldı. Çok yan yana da gelemiyoruz. Benim bacım yeni gelin. O benim her şeyim. Seda Sayan benim 30 senelik arkadaşım. Kardeş gibi olduk."

Seda Sayan Sağlık


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: