DAHA NEKADAR

Anestezi uzmanı doktor

sezaryen Doğum yapan, baygın haldeki kadına ci-ns-el te-cavü-zde bulunduğu belgelenen anestezi uzmanının görüntüleri ülke gündemine düştü.
Polis, anestezi uzmanının daha fazla kadını teca-vü-z etmiş olacağından endişelenerek geniş bir soruşturma başlattı.

HASTANE PERSONELİ ŞÜPHELENDİ GİZLİ KA-MERA YERLEŞTİRDİ

yer alan habere göre, 32 yaşındaki anestezi konusundaki tıp eğitimini sadece 2 ay önce tamamladı ve özel hastanesinde işe başladı.

Hastane personeli uzmanın katıldığı doğumlarda annelerin bebeklerini tutamayacak kadar kötü olması üzerine ilaç kullanımı ile endişelere kapıldı ve anestezi uzmanının son katıldığı doğuma gi-zli bir ka-mera yerleştirildi. Ortaya çıkan görüntüler ilaç kullanımından çok daha vahim bir tabloyu gün yüzüne çıkardı.

BAYGIN HALDEKİ ANNEYE C-İN-SEL SALDIRI
Gizli kameranın çektiği görüntüleri izleyen hastane personeli anestezi uzmanının cerrahi perdenin arkasından baygın haldeki anneyi 10 dakika boyunca tec-av-üz ettiğini görünce dehşete kapıldı. Polis devreye girdi ve Bezerra ‘te-ca-vüz’ suçlaması ile tutuklandı.
Te-cav-üze uğrayan anne verilen ilaçların etkisi ile yarı baygın halde olduğunu ve yaşadıklarının halüsinasyon olduğunu düşündüğünü söyledi. Kadının kocası ise doğum sonrası çocuğunu bile görmeden odadan çıkarıldığını ve gerçekte neler olduğunu doktor tutuklandıktan sonra televizyondan öğrendiğini söyledi.

VİDEO İZLEYİN
https://www.dailymotion.com/video/x8ceyj2

2 ANNE DAHA TE-CA-VÜZE UĞRAMIŞ OLABİLİR

G-izli kamerayı yerleştiren hastane personeli,uzmanın o gün iki benzer operasyon daha gerçekleştirdiğini belirtti. Diğer iki annenin de tecavüze uğramış olmasından şüphelenen polis soruşturmasını derinleştirdi.

Bu olayy Brezilyada yaşandı ve dünya gündemine düştü

Hastane yönetimi te-ca-vüze uğrayan kadının ailesine tam destek verdiklerini açıklarken anestezi uzmanının te-cav-üz anı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Twitter’da kısa süre içerisinde yayılan video ülke genelinde infiale neden oldu. konuya ilişkin davanın salı günü görüleceğini açıkladı. Anestezi uzmanının 8 ila 15 yıl arasında değişen bir hapis cezası alması bekleniyor.

Anestezi uzmanı doktor


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: