DAHA NEKADAR

hırsız en yakınındaki çıktı

Oyuncu Necip Memili ile eşi Didem Memili hırsızlık şoku yaşadı. Evlerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini fark eden çift eve kamera düzeneği kurdu. Görüntüler hırsızı ele verdi.
Sarıyer’de ikamet eden ünlü oyuncu Necip Memili ve eşi Didem Memili’nin başına talihsiz bir olay geldi. Son zamanlarda evlerindeki bazı eşyaların ve takılarının azaldığını fark eden çift eve kamera düzeneği kurdu.

İncelemelerinin ardından eşyalarının evdeki hizmetli tarafından alındığı ortaya çıktı. Görevli, eşyaları geri vermeyince ünlü çift karakola gidip şikayetçi oldu.

Sabah’ın haberine göre, çiftin evlerine haftada iki gün Fatma T. İsimli bir kadın yardıma geliyordu. İddiaya göre Didem Memili, son zamanlarda evinden bazı eşyaların eksildiğini ve ziynet eşyalarının azaldığını fark etti. Genç kadın eve gelen görevli Fatma D.'ye durumu sorduğunda ise genç kadın, bu durumdan haberi olmadığını söyledi.

Memili çifti, kurdukları kamera düzeneğindeki görüntüleri izleyince gerçek ortaya çıktı. İddiaya göre, görevli, çiftin odasındaki eşyaları temizlik kovasına koyduktan sonra yanında getirdiği torbalarla evden çıkarttı.

Necip Memili ve Didem Memili görüntüleri izledikten sonra evlerinde çalışan kişiden eşyaları geri getirmesini söyledi. Ancak Fatma T. durumu inkar etti, çiftin bir daha da telefonlarını açmadı.

Evden alınan parçalar arasında 3 adet altın pırlantalı küpe, 2 adet altın pırlantalı yüzük, 4 adet altın kolye, 1 adet altın bilezik, 1 adet içi boş lüks marka kadın çantası, çok sayıda değerli kıyafet bulunuyordu.

Olay üzerine Memili çifti soluğu karakolda aldı ve temizlik görevlisinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

hırsız en yakınındaki çıktı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: