DAHA NEKADAR

Gelinim Mutfakta Programında Vasiyet

Gelinim Mutfakta'nın sezon finalinde son çeyrek sahibini bulacak. Hemen ardından ise 25 altın bileziği sahibi belli olacak. Bir sezonun şampiyonu olan yarışmacı için nefesler tutuldu. Gelinim Mutfakta'nın 1 Temmuz günü en yüksek puanı alıp birincisi olan ismin kim olduğu merak ediliyor. Hafta boyunca toplamda 5 çeyrek altın ve 5 altın bileziğin verildiği programda, hafta içi her gün gelinler kazanmak için mücadele veriyor. Peki Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Final serisinde 25 altın bileziği kim kazandı? İşte 1 Temmuz 2022 Gelinim Mutfakta kazananı...

Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumu ile hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Programın sıkı takipçileri, gün gün Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kazananını araştırıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı?

Gelinim Mutfakta'da her gün bir gelin ve kayınvalidesi birinci olarak seçiliyor. Günün birincisi çeyrek altının sahibi oluyor. 5 günün sonunda ise, 5 gün boyunca gelinlerin elde ettiği puanlar toplanıyor ve en yüksek puana sahip gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor.


CANLI YAYINDA KAYINVALİDE BEYHAN BAYGINLIK GEÇİRDİ

1 Temmuz'da Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da kayınvalide Beyhan aniden baygınlık geçirdi. Yarışmada, 25 altın bileziği kazanma hususunda büyük stres yaşayan Beyhan Hanım, gelinine 5 puan verdikten sonra da küçük çaplı bir kriz geçirdi.

İlerleyen dakikalarda, gelini Yeşim ile rakip yarışmacı Hasret'in aynı puanı aldığını öğrenince aniden bayıldı. Gelini Yeşim ise gözyaşlarını tutamadı. Diğer yandan kayınvalide Nurten de yere yığıldı. Stüdyoda korku dolu anlar yaşandı.



Kayınvalide Beyhan ve Nurten, kısa süre sonra toparlanarak kendine geldi. Kayınvalide Beyhan, baygınlık geçirmeden önce de vasiyetini bildirmişti.
Beyhan hanımın vasiyeti gelini tarafından ele geçirildi. Beyhan hanımın birçok borcu olduğu ve bu borcununu gelininin ödemesi için vasiyet bıraktığını söyledi. Bu vasiyeti stüdyoda bulunanlar tarafından büyük tepki ile karşılandı. Vasiyetimi tabi yerine getirsinler. Ölünce musallada neden hakkımı helal etmiyorum diyen çıksın dedi. Bu yüzden bu vasiyetimi yerine getirmelerini istedim dedi.
B harfli kolyemi anneme bırakıyorum dedi. Köydeki gübre serpme makinasını gelinim yeşime bırakıyorum dedi. 10 yıllık davamın sonuçlarında geri ödemeyi gelinim ve oğlum ödesin. 2 Dairemi kızıma bırakıyorum. Müstakil bahçemi torunuma bırakıyorum. 1 artı 0 dairemi gelinim yeşime bırakıyorum

Gelinim Mutfakta Programında Vasiyet


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: