DAHA NEKADAR

Müge Anlı ve Gelinliği

Zuhal Topal paylaşımına ise "Çok özel biri ve bizim için çok özel bir geceydi" dedi.

Topal'ın paylaşımının Müge Anlı'nın düğününden olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkan Müge Anlı programında yaptığı açıklamada Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Adana doğumlu olan Yüzbaşıoğlu 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak olan Müge Anlı’nın herkesten sır gibi sakladığı gizemli gelinliğinin fiyatının ise 100 bin lira olduğu iddia edildi. Bu iddialar sonrasında dikkatler Anlı’ya çevrilirken henüz bir açıklama yapılmadı.
Gelinliğin çok yakıştığını, davetlilerin hayran kaldığı açıklandı. Resim hayranları tarafından böyle resmedildi. Buna yakın bir görüntü olduğu ve gelinliğinin çok yakıştığı davetliler tarafından dile getirildi.
Hayırlı olmasını diliyoruz

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine Magazin gazeteciliğine başladı.Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklaması ile magazin gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Müge Anlı, "Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım ki şimdi artık o mu, bu mu, şu mu diye saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru çok da saygı duyduğum bir mesleği var. İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı istiyorum. Kısa bir süre içinde karar verdim. Kendim açıklamak istedim." demişti.

Müge Anlı ve Gelinliği


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: