DAHA NEKADAR

Esinden Ayrılmıştı Ailesinin Yanındayken



Ankara'da yaşayan eşi Sevgi Tekin'i ö-ldür-en Gökhan Ağtaş, "kasten ö-ldü-rme" suç-undan müebbet, diğer suçlardan da 7 yıl 18 ay 30 gün hapis cezasına çarptırıldı. Olay anını anlatan Ağtaş, "Ço-cuk senden değil.' deyince silahı Sevgi'nin ayak-larına doğ-rulttum. Sil-ah patlayınca kaçtım ama ertesi gün teslim oldum" dedi.
Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, sanık Ağtaş ve taraf avukatları hazır bulundu. Mahkeme başkanı, dava dosyasına gelen evrakı okuduktan sonra, son savunmasını yapması için sanığa söz verdi. Sanık Ağtaş, olay günü evdeki müştekileri darbetmediğini ve alıkoymadığını öne sürdü.
"ÇOC-UKLAR SENDEN DEĞİL" DEYİNCE SIKTIM
Yaşananlardan pişman olduğunu belirten Ağtaş, "Sevgi'den ayrıldığım için o ara sürekli al-kol alıyordum. Eve girdiğimde onlara 'Korkmayın.' dedim ve oturduk konuştuk. Yanında bulunan ailesi bana kü-für etti. 'Ço-cuk senden değil.' deyince sil-ahı Sevgi'nin ay-aklarına doğrulttum. Si-lah patlayınca kaçtım ama ertesi gün teslim oldum. Böyle olmasını istemezdim." ifadelerini kullandı.
AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
Avukat beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme, sanığa "kasten ö-ldü-rme" suçundan müebbet, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 5 yıl, "konut dokunulmazlığının ihlali" suçundan 2 yıl, "haberleşmenin ihlali" suçundan 7 ay 15 gün, "mala zarar verme" suçundan 4 ay ve "tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanık hakkında haksız tahrik ve takdiri indirim uygulamayan mahkeme, Ağtaş'ın tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.
NELER YAŞANMIŞTI?
Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi'nde 4 Ocak 2021'de Sevgi Tekin, dini nikahla yaşarken ayrıldığı Gökhan Ağtaş tarafından kardeşleri ve çocuğunun gözü önünde ö-ldürül-müştü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ağtaş hakkında "kasten ö-ldü-rme", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "konut dokunulmazlığının ihlali", "haberleşmenin ihlali", "mala zarar verme" ve "tehdit" suçlarından iddianame hazırlamıştı.

Esinden Ayrılmıştı Ailesinin Yanındayken


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: