DAHA NEKADAR

Müge Anlı Programında Aranan Sevil Kutlu

Cin-ayet dedektifleri, Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki şüpheli konuşmaları ile dikkat çeken Sevil Kutlu'nun eski sevgilisi olduğu öğrenilen Yusuf K.'yi gözaltına aldı.

2020 senesinden beri kayıp olan 24 yaşındaki 1 çocuk annesi Sevil Kutlu'nun ci-na-yetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanırken korkunç cin-ayetin her bir detayı ka-n dondurdu. Sevil Kutlu olayıyla ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cin-ayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ci-nayet dedektifleri, bir televizyon kanalındaki programda şüpheli konuşmaları ile dikkat çeken Sevil Kutlu’nun eski sevgilisi olduğu öğrenilen Yakup K.’yi gözaltına aldı.



Yakup K. ifadesinde, Sevil Kutlu’yu ö-ldü-rüp göm-düğünü, bir süre sonra gömdüğü yerden çıkararak İncesu ilçesine bağlı Tahirinli Mahallesi yakınlarında bulunan vadiye yır-tıcı hayvanların yok etmesi için koyduğunu itiraf etti. İtiraf üzerine harekete geçen Ci-nayet Büro Amirliği öncülüğünde yaklaşık 60 polis, vadiye giderek arama yaptı. Kayalık alanı didik didik arayan ekipler, ilk olarak toprağa g-ömülü çene kemiği buldu.
Alanı genişleterek aramalarına devam eden ekipler, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen onlarca ke-mik parçası buldu. Kem-ikler bir araya getirilerek, incelemeye alındı. Olay yeri inceleme polislerinin çalışmasının ardından kem-ikler alınarak emniyete götürüldü.

Gözaltında bulunan şüpheli Yakup K. da, geçirildiği sağlık kontrolünün ardından yeniden emniyete götürüldü.

Müge Anlı Programında Aranan Sevil Kutlu


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: