DAHA NEKADAR

Yeşilçam'ın Gamzelisi

K-a-nser hastalığını 3 kez yenerek, hem k-a-nser hastalarına umut veren hem de hayata tutunma mücadelesinin önemini bir kez daha gözler önüne seren Bahar Öztan’ın son hali, sosyal medyayı salladı.
BODRUM’DAN PAYLAŞIM YAPTI

Yeşilçam’da rol aldığı dizilerde büyük bir etki yaratan ve aktif oyunculuk döneminde aranan isim haline gelen usta oyuncunun son hali, sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 58 yaşındaki Bahar Öztan, uzun süredir Bodrum’da yaşıyor. Öztan’ın tatilden paylaştığı kareler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

HER ZAMAN POZİTİF DÜŞÜNMEYE ODAKLANDIM”

Ka-nser te-davisi gördüğü dönemde açıklamalarda bulunan Öztan, “Hastalık sürecinde her zaman p-ozitif düşünmeye odaklandım. Po-zitif olunca Allah şifasını veriyor” demişti.

“YEŞİLÇAM’DA ÇOK BÜYÜK PARALAR KAZANMADIK”

Bahar Öztan, geçtiğimiz yıl verdiği bir demeçte, Yeşilçam’dan çok büyük paralar kazanmadıklarını belirterek, “Yeşilçam’da çok büyük paralar kazanmadık. Şimdinin 20 bin lirası falan herhalde kazanıyorduk. O da başrol oyuncuları için konuşuyorum ama önemli değil. Paradan ziyade saygınlık kazandık. Hala insanlar biz gördü mü saygı duyuyor hala seviliyoruz. Bize karşı büyük bir özlem var. Ben de sahne yaptım ve oyunculuktan kazandığımdan daha fazla parayı sahnede kazandım” şeklinde konuşmuştu.

KENDİ OTELİNİN İÇİNDEKİ EVDE KALIYOR
Nerede yaşadığı merak edilen Öztan, yaşadığı yer hakkında da bilgi vermiş ve şunları söylemişti: “Bir otelim var Bodrum’da, ben işletmiyorum başka biri işletiyor. 23 odası var otelimin, otelin içinde bir evim var orada kalıyorum. Ben gençken geleceğimi düşündüm, orayı aldığımda arkadaşlarım gezmelere gidiyordu, ben ise şehir dışında turnelere… Şimdi de bunun ekmeğini yiyorum”

SON HALİNİ PAYLAŞTI Usta sanatçı, Bodrum’daki evinden tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı. Mutluluğu yüzünden okunan sanatçının, hastalığın izlerini de sildiği ve moralinin yerinde olduğu görüldü

BAHAR ÖZTAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Bahar Öztan 11 Ağustos 1962 İskenderun doğumludur. İstanbul'da büyümüştür. Elidor Reklamıyla ilk kez ekranlarda gördüğümüz sanatçı, sayısız reklam filminde yer almıştır.

Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da büyük beğeni topladı. Bunlardan bazıları, Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlardır. Herkesin beğenisini kazanan Bahar Öztan'ın film yapımcıları tarafından dikkat çekmesi de çok zaman almadı. Kısa süre sonra, Şaşkın Milyoner filmiyle sinema hayatına başladı.

Sürekli sahne teklifi almaya başlayan sanatçı, 1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy'la halk konserlerinde ve Seda Sayan'la çalışmaya başladı. O günden itibaren, yurt içi ve yurt dışı sahne çalışmalarını sürdürdü. 1991 yılında Bodrum Yalıkavak butik oteli Spring Otel'i işletmeye başladı. 1993'te evlendi ve iki yıl sonra bir oğlu oldu. 1999'da Bodrum'da bir Prens Prenses isimli bir anaokulu açtı. 2001 yılında Amerika'ya gitti.
Uzun bir süre Amerika & Bodrum'da yaşayan oyuncu, 2007 yılında tekrar İstanbul'a yerleşti. En son 2007 yılında Koliba Film'in çektiği, Aşk Kapıyı Çalınca ve ayrıca Erler Film'in çektiği Görgüsüzler dizilerinde oynadı. Halen formunu ve enerjisini koruyan Bahar Öztan, sevenlerini mutlu edecek bir haberle geldi. Bir yandan oyunculuğa devam etmek üzere görüşmelere başlarken, diğer yandan da çok sevdiği müzik için uzun yıllardır ses eğitimi almaya devam ediyor. Uzun yıllar sonra ilk defa 2011 yılında yönetmenliğini fortuna Zafer'in yaptığı NutriFin reklam filmiyle ekrana geri dönmüştür.

Yeşilçam'ın Gamzelisi


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: