DAHA NEKADAR

Begüm Topçu ile Cantuğ Turay

Önce Fox TV, daha sonra Star TV son olarak da Show TV ekranlarında tam 7 sezon boyunca izlediğimiz Deniz Yıldızı, belki de günlük yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biriydi. Kadrosunda popüler isimler yer almasa da seyirci 2009-2015 yılları arasında severek izlemişti. Aile, drama ve gençlik türündeki bu dizinin başrollerinde ilk zamanlar Deniz ve Mert karakterlerine hayat veren Güneş Emir ve Koray Erkök oynuyordu fakat 3.sezonda kadrodan çıkarılmıştı.

Dizide birbirlerine aşık olan Begüm Topçu (Banu) ve Cantuğ Turay (Melih) da gerçek hayatta sevgili olmuştu. Dizi devam ederken de 2014 yılında bu güzel çiftimiz hayatlarını birleştirmişti.

2017 yılında da Masal ismini verdikleri dünyalar güzeli bir kız çocukları oldu.

Oyunculuğu bıraktıklarını düşünülse de Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan müjdeli haber geldi. Oyuncu Begüm Topçu ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten bir müjdeli haber daha geldi.

İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadıklarını duyurdu. İkinci kızlarını da kucaklarına alan çift, hastane odasında objektif karşısına geçti. İkiliden Turay, bu fotoğrafı, "Biz bugün 4 kişi olduk… Ailemize hoş geldin kızım." notuyla Instagram'dan paylaştı.

Begüm Topçu ile Cantuğ Turay


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: