DAHA NEKADAR

Kamusal Ahlaka Aykırı Dedi

bir çift balkonda c'ns-el il-iş-kiye girdi. O anları gösteren bir video sosyal medyada yayılınca görüntülerdeki kişilerden biri olduğu tahmin edilen bir ka-dın, polis tarafından tutuklandı. Soruşturmalar sürerken genç kadın kefaletle serbest bırakıldı. Yayılan görüntüler, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

balkonda c'n-sel il-işk-iye giren bir çiftin görüntüleri sosyal medyada yayılıp viral olmuştu. Yaklaşık 17 saniye uzunluğundaki videoda ya-rıcip-lak bir ka-dın ve ci-plak bir adamın Hong Kong'da bir balkonda c'ns-el ili-şkiye girdiği görülüyordu. O görüntülerdeki kişilerden biri olduğu iddia edilen 36 yaşındaki kadın Salı günü Sau Mau Ping'de tutuklandı.

Polis , klibi internette dolaştıktan sonra keşfettiklerini ve davayı bir kamu ahlakına aykırı bir eylem olarak sınıflandırdıklarını söyledi. Şüpheli, soruşturma devam ederken kefaletle serbest bırakıldı ve Temmuz ayı başlarında polise rapor vermesi gerektiği söylendi.

Çiftin görüntüleri, sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri durumu ahlak yoksunluğu olarak değerlendirip duruma inanamadı. Kimileri ise daha ılımlı yaklaştı ve herkesin özel alanı olan evlerinde dilediklerini yapabileceklerine dikkat çekti.

Türkiye'de yaşanan bebekteki görüntüler daha ortada yapılmış ve yapan kişiler gözaltına alınmıştı.

Kamusal Ahlaka Aykırı Dedi


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: