DAHA NEKADAR

Billur Kalkavan Son Paylaşımı

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden 59 yaşındaki Billur Kalkavan, akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören oyuncu Billur Kalkavan, sessizliğini bozdu ve son durumuyla ilgili Sosyal medya hesabından yeni bir fotoğrafı paylaştı. Kalkavan, 1 hafta daha hastanede kalacağını açıkladı.

44 KİLOYA DÜŞTÜ!

44 kiloya düştüğü için salı gününden bu yana hastanede gözetim altında tutulan Kalkavan, Instagram sayfasında sağlığıyla ilgili son durumu şu sözlerle anlattı.
"Hastaneyim salıdan beri. Kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi valla. Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiçbir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış."

BİLLUR KALKAVAN TEDAVİ SÜRECİNİ ANLATTI

Kalkavan, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7kg ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor." ifadelerini kullandı.Öte yandan Kalkavan takipçilerine teşekkür ederken gelen ilaç ve doktor tavsiyelerini geri çevireceğini söyledi.

DOKTORUYLA PAYLAŞIM!

Hastalığının ortaya çıkmasıyla büyük bir ilgi gören Billur Kalkavan, Instagram hesabından doktoruyla fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: "Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime.

Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum. "Hamdi Alkan'ımın ve Enver Aysever'imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten Allah razı olsun. Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin.

Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla.

Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb. şeyler çok ters tepebilir. Herkese sonsuz teşekkürler."

Billur Kalkavan Son Paylaşımı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: