DAHA NEKADAR

Yarın dışarı çıkarken hazırlıklı olun

Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Hava durumu değişiyor. İstanbul'da dün gece saatlerinde sürpriz bölgesel yağış etkili oldu. MGM yağışların yurdun birçok noktasında etkisini göstereceğini belirtti. Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinde seyredecek. O iller için kritik uyarı. Tarih belli oldu. Uzmanlar zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayın uyarısında bulundu. İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Peki, bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu… İşte, Meteoroloji'nin il il hava durumu tahminleri ve son dakika gelişmeleri...

Meteoroloji'den yeni hava durumu açıklaması. Meteoroloji Genel Müdürlüğü harita ile duyurdu. Hava durumu değişiyor. İşte MGM'den son yapılan son açıklama ve hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne ve Kırklareli çevreleri, Balıkesir'in doğusu ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinde seyrettiği günlerde yurdun birçok bölgesinde zaman zaman etki gösterecek.

Rüzgârın, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda sabah saatlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, yarın Edirne, Kırklareli çevreleri ile Balıkesir'in doğu ilçeleri ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI:
Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

'EVDEN DIŞARI ÇIKMAYIN'
Hava kalitesindeki düşüş nedeniyle uzmanlar, zorunlu haller dışında özellikle solunum güçlüğü çekenlerin dışarı çıkmaması konusunda uyarıda bulundu.

HANGİ İLLERDE YAĞMUR VAR?
5 günlük hava durumu tahmin raporunda Marmara'da Kırklareli ve Edirne'de yağmur görüleceği açıklandı.

Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bolu, Ankara, Çankırı, Karabük, Çorum, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt cuma günü yağış alacak iller arasında yer aldı.

Yarın dışarı çıkarken hazırlıklı olun


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: