DAHA NEKADAR

Varile koyup hurdacıya taşıttırmış

Tuzla'da 26 Nisan'da kaybolan ve bir daha haber alınamayan kişinin c-an-sız b-ed-eni bulunurken, şahsın kayınpederi tarafından ö-l-dü-rül-düğü, c-e-s-edi de varil içine koyup sakladığı öğrenildi. Kayınpeder ifadesinde Zanlı gazetecilerin "Neden ö-l-d-ürdünüz?" sorusuna, “Kızımı ö-ld-ü-ren, u-yuş-turu-cu ve f-u-huşa sürükleyen kişiydi. Ci-n-a-yeti kızımın n-am-usu, torunlarımın na-m-usu için işledim” cevabını verdi.



Tuzla’da 26 Nisan tarihinden beri kayıp olarak aranan Uğur Kahraman'ın c-a-n-sız b-e-de-nine ulaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin S., eski damadı Uğur Kahraman'ı ö-l-dü-rdü-ğünü itiraf etti. İtiraf sonrası ekipler, ö-l-dü-rülen Kahraman'ın c-e-sed-ini bir asansör boşluğunda varilin içinde buldu. Hüseyin S.’nin kendi evine çağırdığı eski damadı ile tartıştığı ve t-a-b-anc-a-sını çıkartarak a-ln-ından v-ur-du-ğu öğrenildi.

VARİLE KOYUP HURDACIYA TAŞITTIRDI
Olayın ardından kayınpeder, c-es-ed-i boş bir varilin içine koyarak kendi evinin bahçesine sakladı. Kayınpeder Hüseyin S., daha sonra varili kendi ailesinin evine götürerek apartmanda bulunan asansör boşluğuna koydu. İddiaya göre varil ağır olduğundan Hüseyin S., kapısının önünden geçen bir hurdacıdan para karşılığında yardım istedi. Bilgisi olmadan yardım eden hurdacıyla birlikte şahıs varili taşıdı.
“C-İ-NA-YETİ K-IZIMIN NA-MUSU-NU KORUMAK İÇİN İŞLEDİM”

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin S., emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Kayınpederin verdiği ifadede kızının na-mu-su için c-in-a-yeti işlediğini söylediği ileri sürüldü.

Zanlı gazetecilerin "Neden ö-l-dü-rdü-nüz?" sorusuna, “Kı-zımı ö-ld-ü-ren, uy-uş-turu-cu ve fu-hu-şa sürükleyen kişiydi. C-i-n-ayeti kızımın n-a-mus-u, torunlarımın n-a-m-usu için işledim” cevabını verdi.

Varile koyup hurdacıya taşıttırmış


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: