DAHA NEKADAR

Dolar düşecek. işte tarih

Hükümet yetkilileri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çözüm için yeni formüller üzerinde çalışıyor. EKONOMİ ÜRETİM İLE KALKINACAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında ekonomik sorunlara getirilecek çözümler hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, sorunların üretim ile çözülebileceğini belirtti.

Üretim ile ekonomik kalkınmanın sağlanacağını belirten Erdoğan, yaklaşık 4 ile 5 ay içerisinde sorunların çözüleceğini açıkladı. EKONOMİDEKİ SORUNLARA ÇÖZÜMDE 4 BAŞLIK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada ekonomide yeni bir dönemin başlatılacağını açıkladı. Erdoğan, “Ekonominin 4 sacayağı bulunuyor.

Bunlar; enflasyon, ihracat, faiz ve üretim. Enflasyon ekonomik göstergeler doğrultusunda gelişiyor. Ancak ihracat ve faiz belirlenebiliyor.

Türkiye’yi üretimle büyütmek, faiz kıskacından çıkarmak ve bunun tamamen bitirilmesi için ‘ekonomide yeni dönemi’ başlattık. Kararları da bu yönde alıyoruz. Bu kararlar yeni ekonomi politikasının uygulanması noktasında önemli.” diyerek konuştu. 6 AY İÇERİSİNDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK Cumhurbaşkanı, ekonomideki sorunların çözümü için süre verdi. Erdoğan, “Altı aylık bir süreç öngörüyoruz.Zor olanı seçtik ama 4-5 aya toparlanacağız, 6 ay sonra ise meyvelerini yiyeceğiz. Vatandaş da bunu hissedecek. Üretimle yabancı yatırımcıların dikkatini çekeceğiz. Çin böyle büyümüş. Biz onlardan daha avantajlıyız. Biz pazara daha yakınız.”” dedi.

Dolar düşecek. işte tarih


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: