DAHA NEKADAR

Müslümenin Annesi

Mersin'de kaybolduktan sonra c-ansız b-edeni bulunan ve ailesinden sadece dedesi tutuklanan Müslüme Yağal'ın ağab-eyinden dikkat çeken açıklamalar geldi. "İfadede neler söylediniz?" sorusunu cevaplayan ağab-ey Hasan Yağal, "B-en konuşamıyorum. Rahat değilim. Bir şey söylemedim" dedi.Türkiye, Gülnar'da kaybolduktan 10 gün sonra c-ansız b-edeni bulunan Müslüme'nin nasıl ö-ldüğünü merak ediyor. Gözaltına alınan tüm aile bireyleri serb-est bırakılırken, dedenin tutuklanması olayla ilgili endişleri artırdı. Dün "Kayınbabamın neden tutuklandığını bilmiyorum" diyen Müslüme'nin annesinden sonra bugün de ağab-eyi Hasan Yağal konuştu.
"DEDEMİN NEDEN TUTUKLANDIĞINI BİLMİYORUM"
Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Ağab-ey Yağal, "Siz serb-est kaldınız. Dedeniz neden tutuklandı?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Bilmiyorum. Bir anda oldu. Anlamadım… Kaybolduğu gün ailemle hayvanları otlatmaya gitmiştik. Döndüğümüzde kaybolduğunu öğrendik. Dedemin neden tutuklandığını bilmiyorum."
"KONUŞAMIYORUM RAHAT DEĞİLİM"
Ağab-ey Yağal, "İfadende neler söyledin?" sorusunu da "B-en konuşamıyorum. Rahat değilim. Bir şey söylemedim" şeklinde cevapladı.

Müslümenin Annesi


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: