DAHA NEKADAR

Mahkemedeki ifadeleriyle ortaya çıktı

İğrençliğin detayları kızın mahkemedeki ifadeleriyle ortaya çıktı. İtiraflar Mahkeme heyetinin midesini bulandırınca mahkemeye ara verilmek zorunda kalındı.

Olay E.K.’nin, 5 çocuğundan biri olan Ö.K.’nin evli olan ablası H.A.’ya öz babasının cinsel saldırıda bulunduğunu,kendisine de saldırabileceğini düşündüğü için evden kaçtığını söylemesi ile ortaya çıktı.

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde evli olan öz kızı H. A.’ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan E.K. (64) hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, yapılan DNA testiyle E.K.’nin, H.A.’nın 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğunun tespit edildiği bildirildi. Karpuzlu’nun kırsal Tekeler Mahallesi’nde çiftçilik ve besicilik yaparak geçimini sağlayan E.K.’nin, 5 çocuğundan biri olan Ö.K. (17), geçen 3 Ağustos akşamı inekleri sağacağını söyleyerek, evlerine 20 metre mesafedeki ahıra gitti. Bir daha geri dönmedi. Jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan baba, sosyal medya hesabından gözyaşları içinde yardım çağırısında bulundu.

Mahkemedeki ifadeleriyle ortaya çıktı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: