DAHA NEKADAR

Bilmeden Harcamayın!

2 Euro Deyip Geçmeyin Değerini katlayacak: Varsa Saklayın

Gurbetçi Türklerin belkide hiç ilgi etmediği hergün Ceplerine giren bir para bugünlerde çok büyük değer oldu..Ülkemiz dışında yaşayanTürklerin kim bilir hiç alaka etmediği hergün Ceplerine giren bir para bugünlerde fazlaca büyük kıymet oldu 2007 yılı, 1982 olarak hayatını yitirmiş olan 2 Mona lar fiyatına alıcı buluyor

Her gün milyon larca erkeğin cebine giren 2 Euro ar bazı durumlarda fazlaca daha değerli ola biliyor. 1982 yılında hayata gözlerini yuman monaco Prense ve Grace Kelly için basılan 2 Eurolar koleksiyoncularda altın değerinde alıcı buluyor. , Monaco prensi Rainier III’ün Grace Kelly anısında 20 bin adet basılan 2 Euroların fiyatının 600 Euro’dan başlayan fiyatlarla alıcı buldugu belirtildi.

Öte taraftan Ebay aracılıgıyla satışa çıkan Grace Kelly’li 2 Euro tam 2 bin 500 Euro.Koleksiyoncular, Monte Carlo’nun 150. Anısına basılan 2 Eurolara ise 500 Euroiade ediyor. Koleksiyonların huzurlu bulması amacıyla bu nadir olan para internet üstünden satılıyor bu paradan elinde olan gurbetçilerde e bay benzer biçimde ve başka netten satış oluşturulan sitelere koyarak alıcı bulabilir.

Bilmeden  Harcamayın!


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: