DAHA NEKADAR

ÜNLÜ SANATÇI FATMA GİRİK'TEN HABER GELDİ

Sağlık sorunları ile boğuşmaya devam ediyor. Son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Girik önemli bir dizi ameliyattan da geçti.
Dün akşam yine rahatsızlık geçiren Fatma Girik apar topar hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlık yaşayan tecrübeli oyuncu Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırıldı.
Dün akşam saatlerinde Torba mahallesindeki evinde rahatsızlık yaşayan Fatma Girik için ambulans çağrıldı. Fenalık geçiren ünlü oyuncuya uzun zamandır bakan yardımcıları hemen acili aradılar. Eve gelen sağlık ekipleri Girik’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Bodruö’da bulunan özel bir hastaneye kaldırdılar.
Bir Süre Hastanede Tutulacak!
Dün akşam yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle apar topar hastaneye kaldırılan Fatma Girik için yapılan açıklamada durumunun iyi olduğu belirtildi. Yapılan müdahalelerle durumu kontrol altına alınan Girik’in bir süre müşahede altında tutulacağı açıklanırken, ünlü oyuncunun göğüs hastalıkları yaşadığı belirtildi.
Göğsünde enfeksiyon oluşan yaşayan efsane Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik’ten de açıklama geldi. Ablasını uzun zamandır yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yalnız bırakmayan Günay Girik; ablasının durumunun iyi olduğunu ve kontrol amacıyla hastanede tutulduğunu açıkladı.

ÜNLÜ SANATÇI FATMA GİRİK'TEN HABER GELDİ


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: