DAHA NEKADAR

OLAY ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

RAHAT BİR NEFES ALDILAR
K-atillerin ortaya çık-arılmasının ardından Osman Büyükşen'in cinayetlerle ilgili suçladığı ağabeyi Uğur Büyükşen ve yengesi Betül Büyükşen de rahat bir nefes aldı. Yenge Betül Büyükşen, Osman Büyükşen'in kendilerini hedefe koyduğunu ve k-atil yaptığını söyledi. Ancak, ısrarcı olması ve k-atillerin bulunması nedeniyle Osman Büyükşen'e teşekkür ettiklerini aktardı.
"ANNE VE BABAMIZA ÜZÜLME ŞANSIMIZ OLDU"
Yaşananların ardından çiftin oğulları Uğur Büyükşen'in eşi Betül Büyükşen, ilk defa açıklamalarda bulundu. Olay aydınlığa k-avuştuğu için mutlu olduğunu bildiren Büyükşen, "Bizden bu yükümlülük k-alktı. Çok güzel oldu. Bizim ilk defa kendimizi bırakıp, anne ve babamıza üzülme şansımız oldu. Yapanların, eli olanların daha ağır cezalar çekmesini isterim" dedi.
"EN BÜYÜK BAYRAM BİZİM OLDU"
Açıklamalarına devam eden Betül Büyükşen, "Biz 3 senedir bayram yapmıyorduk zaten. Bizim için öylesine gelip geçiyordu hayat. Allar razı olsun, bize bu sene çifte bayram yaşattılar. Çok teşekkür ederiz. Biz bu sene inşallah güzel bir bayram geçiriyoruz. K-atillerin bulunmasıyla en büyük bayram bizim oldu" ifadelerini kullandı.
OSMAN BÜYÜKŞEN'E TEŞEKKÜR ETTİ
Osman Büyükşen'e de teşekkür eden Betül Büyükşen, "İyi ki de bırakmadı, ona çok teşekkür ediyoruz. Bizim ona bir kırgınlığımız yok. Başta da söylemiştim, araması hakkıdır. Hepimizi evet hedefe koydu ama hepimiz ayrı şeyleri söyledik, bizi k-atil yaptı, her türlü şeyler oldu. İnşallah bundan sonra hep beraber olsunlar, biz de beraber olalım" şeklinde konuştu.

OLAY ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: