DAHA NEKADAR

ÇALIŞTIĞI HASTANENİN MÜDÜRÜNÜ BU YÜZDEN

Ankara'da Gazi Üniversitesi Hastanesi Müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu, hastanede çalışan anestezi teknikeri Hakkı K. tarafından odasında uğradığı bıçaklı s-al-dırı sonucu ağır y-ar-alandı.

Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde anestezi teknikeri Hakkı K., sabah saatlerinde hastane müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu'nu odasına girerek, 4 yerinden bıçakladı.

K-a-nlar içinde yere yığılan Şahnaoğlu, sağlık görevlileri tarafından hastanenin acil servisine götürülüp, ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ
S-al-dırıyı gerçekleştiren Hakkı K. ise hastanenin güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.

Hakkı K., polis ekiplerine teslim edildi.

HUKUK SERVİSİNE ATANDI DİYE BIÇAKLADI
Gözaltına alınan Hakkı K.'ye, 'bipolar bozukluk' teşhisi konulduğu, bu yüzden pandemi döneminde idari izin verildiği öğrenildi.

İznin ardından yakın dönemde işbaşı yapan Hakkı K.'nin, önceki gün Hukuk Servisi'ne atamasının yapıldığı ve bu atama nedeniyle s-al-dırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.Hakkı K.'nin polise verdiği ilk ifadesinde de pandemi döneminde çalışmak istemesine rağmen idari izne gönderildiğini, işbaşı yaptıktan sonra da hastane müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu tarafından başka bir serviste görevlendirildiğini, bu atama nedeniyle kendisini bıçakladığını söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÇALIŞTIĞI HASTANENİN MÜDÜRÜNÜ BU YÜZDEN


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: