DAHA NEKADAR

5.500 Tl Maaşla Personel Alımı Var

Türkiye’de işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması için büyük çaba sarf eden İŞKUR, iş ilanlarını her gün güncelliyor. Ayrıca kendi bünyesinde açtığı meslek eğitim kursları ile vatandaşların meslek sahibi olmasının önünü açıyor. İş arayan herkes kendisine uygun ilana İŞKUR üzerinden başvuru yapabiliyor.

İŞKUR İlanları Nasıl Sorgulanır?
İŞKUR üzerinden kendinize uygun ilanları incelemek istiyorsanız ilk önce bir İŞKUR hesabına sahip olmanız, yani İŞKUR’a kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra isterseniz müdürlüklere giderek, isterseniz de e-şube üzerinden sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

Size uygun güncel iş ilanlarını incelemek için ‘esube.iskur.gov.tr’ adresini ziyaret edebilir, gerekli alanları doldurduktan sonra güncel iş ilanlarını listeleyebilirsiniz. Bu noktada sizden aşağıdaki bilgileri doldurmanız istenecektir;

*Çalışma Yeri (Yurt içi/Yurt dışı)

*Ülke

*İl/İlçe

*İlan No (Eğer belirli bir ilanı inceleyeceksiniz)

*İlan Tarihi

*Meslek

*Öğrenim Durumu

*İş Yeri Türü (Kamu, özel, yabancı, bireysel işveren)

*Engellik Durumu (Varsa)

*Vardiya (İsteğe bağlı)

*İş yeri unvanı (İsteğe bağlı)

Bu bölümleri doldurarak kendinize en uygun ilanları görüntüleyebilirsiniz.

Gölcük Tersanesi 565 İşçi Alımı
İŞKUR’da hem kamu hem de özel sektör için iş ilanları yayınlanmaktadır. İŞKUR’da personel alım ilanı veren kurumlardan bir tanesi de Gölcük Tersanesi Komutanlığıdır. Gölcük Tersanesi, 565 işçinin istihdam edileceğini açıkladı. Başvurular 2 Temmuz tarihinde ve 6 Temmuz tarihinde sona erecek.

Gölcük Tersanesi tarafından başvuracak kişilerde aranan özellikler; 18 yaşını doldurmuş olmak ve 36 yaşından gün almamış olmak. Kurum tarafından alım yapılacak iş kolları ise şu şekilde:

*Elektronikçi

*İnşaatçı

*Armador

*Boyacı

*Elektrikçi

*Dökümcü

*Frezeci, gibi 29 meslekten 565 işçi alımı yapılacak.

BİM 5.500 TL’ye Personel Alımı
İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştiren kurumlardan bir tanesi de BİM, Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden birisi olan BİM, yeni açılan veya açılacak olan mağazalarının personel ihtiyacını karşılamak için İŞKUR üzerinden alım yapmaktadır. İŞKUR ve BİM arasındaki protokole göre ‘İdari Personel’ ve ‘Market Personeli’ olarak farklı kademeler için alımlar yapılıyor. BİM’in başvuracak adaylarda aradığı özelliklerin başında, güler yüzlü olması, iletişim becerisinin yüksek olması, erkekler için askerliğin yapılmış olması geliyor. Farklı pozisyon için başvuracak kişide aranan özellikler de değişiklik göstermektedir.

5.500 Tl Maaşla Personel Alımı Var


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: