DAHA NEKADAR

Seda Sayan Paylaşımı

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak İsviçre'ye gitti. Tatilinden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Sayan, son olarak eşi Ökten ile Zürih'te verdiği pozu yayınladı.

Kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile İsviçre'deki balayı tatili sürdüren Seda Sayan, LGBT yürüyüşüne destek olduğu anları paylaştı. Seda Sayan'ın paylaşımına çok sayıda yorum geldi.Yeni gelin Seda Sayan'ın balayı tatilinden çok konuşulacak pozlar geldi. Sayan, nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı

Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti.

BODRUM VE YUNANİSTAN'DAN SONRA İSVİÇRE'YE GİTTİ

Çiçeği burnunda çift Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Yunanistan ve Bodrum tatilinden sonra şimdi de soluğu İsviçre'de aldı. 59'luk gelin Seda Sayan, son olarak eşi Çağlar Ökten ile İsviçre tatilinden pozlar paylaşmaya başladı.

LGBT YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK OLDU

Çiftin paylaşımlarından en dikkat çekici olan ise katıldıkları LGBT yürüyüşünde verdiği pozlar oldu. Seda Sayan'ın sosyal medyada gündem olan pozları, çok sayıda yorum aldı.İşte o kare:

Seda Sayan Paylaşımı


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: