DAHA NEKADAR

İBB'DEN HABER GELDİ

Şişli'de bir adam, eski sevgilisi B.V'nin evine gidip onu ve yeni sevgilisini öl-dü-rdü. Yaşanan olayın ardından hay-atını kayb-eden kişinin İBB çalışanı olduğunu duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. İmamoğlu, "Çok a-cılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol'u erkek şiddeti aramızdan aldı. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık" ifadelerine yer verdi.
Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki daireden silah sesleri gelmesi üzerine, apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla eve girdiklerinde 3 kişinin hareketsiz yattığını belirledi.
İKİSİNİ Ö-LD-ÜRÜP İNTİHAR ETMİŞ
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Y.S.B. (34), B.V. (27) ve Ö.A'nın (29) h-ay-atını k-a-ybe-ttiğini tespit etti. Y.S.B'nin s-il-ahla eve gelerek eski kız arkadaşı B.V ile onun s-evgilisi olduğu öne sürülen Ö.A'yı ö-l-dür-üp in-ti-har ettiği öğrenildi.

İBB'DEN HABER GELDİ


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: