DAHA NEKADAR

Sevilen Oyuncudan Veda

'You, Me And The Big C' adlı BBC Podcast yayınlarıyla tanınan ve ardından 2016'dan beri mücadele ettiği bağırsak kanseri konusunda bir aktiviste dönüşen Deborah James, aktif olarak kullandığı ve yolculuğunu paylaştığı sosyal medya hesabından yayınladığı yazıyla yürekleri burktu.

James, paylaşımında kendisi için artık evde bakıma geçileceğini; eşi, iki çocuğu ve tüm sevdiklerinin de yanında olacağını yazdı.

"ASLA YAZMAK İSTEMEDİĞİM MESAJ"

Satırlarına "Asla yazmak istemediğin mesaj..." sözleriyle başlayan Deborah James, tüm tedavi yöntemlerini denediklerini ama vücudunun artık bunlara devam edemez hale geldiğini anlattı.

James, aktif tedavilerin bittiğini ve artık evde bakım aşamasına geçildiğini belirtti. Yazar, o süreçte de hastalıktan kaynaklanan acılarının azaltılacağından ve ailesinin de yanında bulunacağını söyledi.

"GÜNLERİMİN ÇOĞUNU UYUYARAK GEÇİRİYORUM"

Ne kadar zamanının kaldığını bilmediğini belirten Deborah James, sözlerini "Yürüyemiyorum. Günlerimin çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Bütün yenilikçi ilaçlara ya da bazı sihirli tedavilere rağmen vücudum artık devam edemiyor" şeklinde devam ettirdi.

James, 2016 yılından bu yana yaşadığı son Noel olacağını, 40 yaşına girdiğini, çocuklarının ortaokula başladıklarını göremeyeceğini düşündüğünü ama bu veda mesajını yazmayı asla düşünmediğini belirtti. Ünlü isim, daha sonra "Sanırım içimdeki isyankar umut buydu" ifadelerini kullandı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Yaşadıklarının zor olduğunu söyleyen Deborah James, çok büyük bir sevgiyle sarılı olduğunu da satırlarına ekledi. Takipçilerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Deborah James, "Yolculuğumda hepiniz kendinize düşeni yaptınız. Pişman değilim" diye yazdı ve yazsını "Hayatın keyfini çıkarın!" sözleriyle bitirdi.

Sevilen Oyuncudan Veda


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: