DAHA NEKADAR

Henüz 16 yaşında

Yeni Güney Galler’de yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Brooke Ryan, elinde deodorant şişesiyle ö-l-ü bulundu. Anksiyete ile mücadele eden genç kızın deodorantı soluduktan sonra k-alp k-rizi geçirerek ö-ldü-ğü ifade edildi.
Anksiyete ile mücadele eden 16 yaşındaki lise öğrencisi Brooke Ryan, deodorant soluduktan sonra geçirdiği k-a-lp k-ri-zi sonrasında odasında ö-l-ü bulundu.

Genç kızın c-es-ed-i okul müdür yardımcı olan annesi tarafından bulundu. Parlak bir öğrenci ve atlet olan Brooke, yerde yüz üstü yatar halde ve elinde deodorant şişesiyle bulundu.
Brooke’un uçucu maddeleri soluduğu ortaya çıktı. Brooke’un annesi, kızının böyle bir alışkanlığı olduğunu bilmediğini ve diğer ebeveynleri bu konuda uyarmak istediğini açıkladı. Uçucu madde kullanımının belirgin özellikleri, aniden gelen şiddetli baş ağrısı ve havlularda beyaz lekeler ortaya çıkmasıdır.

Özellikle koronavirüs pandemisinde tıpkı diğer birçok ergen gibi anksiyeteden muzdarip olan Brooke, 11’inci sınıfa henüz yeni başlamıştı.
Adli tabibin raporu henüz tamamlanmamış olsa da, Brooke’un annesi kızının aerosol soluyup ani şoka girerek ö-ld-üğ-üne inanıyor. Genç kızın vücudunda morluklar olması, koklama sonrasında k-al-p k-ri-zi geçirmiş olabileceğini düşündürüyor.

Henüz 16 yaşında


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: