DAHA NEKADAR

Çukur Dizisinin Yerine Gelen Diziyi Duyurdu

İçerde ve Çukur dizisin ardından Ay Yapım'ın titizlikle hazırladığı Üç Kuruş dizisi yakında Show TV ekranlarından yayınlanacak. Birçok ünlü isimlerin yer alacağı dizi, 4 sezon boyunca reyting rekorları kıran Çukur dizisinin devamı olarak ifade ediliyor. Çukur kadar etkili olması beklenen Üç Kuruş dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı da yayımlandı.

Show TV ekranlarında yayınlanacak Üç Kuruş dizisinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Civan Canova, Nesrin Cavadzade, Ahmet Rıfat Şungar, Ekin Koç, Damla Makar, Aslıhan Malbora, Burak Altay ve Nursel Köse yer alacak. Kadrosunda ünlü isimlerin yanı sıra Çukur dizisinden isimlerin yer aldığı dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Üç Kuruş dizisinin ilk fragmanında; 'Ben hiç yapmadım diyebilir misin? İçindeki ırkçıyla yüzleşmeye hazır mısın?' gibi mesajların yer alması da oldukça dikkat çekti.

İçerde ve Çukur dizisinin ardından Ay Yapım'ın özenle hazırladığı Üç Kuruş, diğer dizilerde de olduğu gibi her pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanacak.

Hazırlıkları ara vermeden devam eden dizinin ilk tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından Üç Kuruş'a dizi severlerin merakı bir hayli arttı. Hem oyuncu kadrosu hem de Çukur dizisin devamı niteliğinde çekildiği düşünülen dizi için şimdiden sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Yönetmen koltuğuna Çukur ve İçerde dizisinde olduğu gibi Sinan Öztürk'ün yer alacağı projenin senaryosunu ise Murat Uyurkulak ve Damla Serim üstleniyor.

İmzasını attığı her projenin büyük başarılar elde ettiği Ay Yapım'ın Üç Kuruş dizisiyle de ekranları kasıp kavuracak gibi görünüyor.

İşte merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin ilk tanıtım videosu...

 Çukur Dizisinin Yerine Gelen Diziyi Duyurdu


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: