DAHA NEKADAR

Kimsenin Bilmediği Mucizevi Yöntem

Terlemek, vücudumuzdaki to-ksinleri atmak açısından oldukça önemli. Ancak bazı kişilerde terleme aynı zamanda kötü kokuya da neden olmakta. Kötü kokuları yok etmek için genelde deodorantlar, parfümler ya da rolonlardan faydalanılır. Bu ürünler kötü kokuyu gidermede etkili olsalar da kimyasal m-adde içermeleri sebebiyle aynı zamanda da vücuda za-rar verirler.
Özellikle direkt olarak ci-lde uyguladığınız rolonlar ile an-tip-erspriantlar, cilt tarafından e-m-ildikten sonra sindirim sistemi or-ganları, beyin ya da vücutta bulunan diğer organlar üzerinde olumsuz etkiler oluştururlar. Bu nedenle içeriklerinde ne olduğunu bilmediğimiz, hatta k-nser yapıcı maddeler bile bulunan bu ürünler yerine bir çok insan doğal yöntemleri kullanmayı tercih etmektedirler.

İşte ter kokularından kurtulmanın bir doğal yöntemi..

Elma sirkesi, vücut kokularına özellikle koltuk altı kokularına karşı çok etkili bir çözümdür.
Bunun nedeni ci-ldin ph seviyesini düşürerek, bu bölgede bakteri üremesini engellemesidir.

Kötü kokuya neden olan bakteriden kurtulmak için elma sirkesi kullanın. Koltukaltı kokunuzdan kurtulmak için sulandırılmış sirkeyi günde bir kez koltuk altınıza uygulayın.

Ek bilgi
Okurken inanılmaz gelecek ama mutfakta kullandığınız 2 malzeme, limon ve elma sirkesi ter kokusunu kesinlikle engelliyor.

Uygulama yöntemi ise çok basit: Birkaç damla limonu veya elma sirkesini koltukaltınıza sürün. Terleseniz de ortalama sekiz saat koku hissetmeyeceksiniz. Sirke kokusunun birkaç dakika içinde uçtuğunu unutmayın. Eğer koltukaltınızın kararmasından şikayetçiyseniz, limon damlaları koltukaltınızın renginin açılmasına da yardımcı olacaktır.

Önerimiz limonu veya elma sirkesini pamuğa damlatarak kullanmanız. Dilerseniz elma sirkesini biraz sulandırarak küçük bir sprey şişesine doldurup yanınızda da taşıyabilirsiniz.

Kimsenin Bilmediği Mucizevi Yöntem


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: