DAHA NEKADAR

Büyükşen olayında

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetleri aydınlatmaya ve şüpheli kayıpları bulmaya devam ediyor.

13 yıldır ekran macerasını sürdüren ve son olarak Büyükşen cinayetini işleyen program, geçtiğimiz ay sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti.

Dün itibarıyla yeni sezon startını veren Müge Anlı programında, Büyükşen cinayeti yeniden ele alındı. Canlı yayında ortaya atılan iddia ise herkesi şaşırttı. İşte Büykşen cinayetinin detayları...

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ NEDİR?
Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018 tarihinde meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürüldü.

Kızları Fatma Büşra Büyükşen ise katilin elinden kaçarak kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı ve konunun tekrar gündeme gelmesiyle jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

Özel ekip dosya üzerinde ve mahallede yaptığı çalışmalar sonucu operasyon için harekete geçti. Geçtiğimiz ay yapılan operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında olayın azmettiricisi olduğu belirtilen Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş ile birlikte 5 kişi tutuklandı.

''HÜSEYİN'İ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMAM MANTIĞA AYKIRIDIR''
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Abdullah Başdemir ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek şunları söyledi:

''Benim bu olayla ilgim bulunmamaktadır. Olay mantığa uymuyor. Kıskançlık nedeniyle Esra'nın eski sevgilisi Hüseyin'i öldürtmeye çalıştığım mantığa aykırıdır. Ben Hüseyin ile gittiğimiz kafeden tanışıyorum.

Esra ile ayrıldıktan sonra Hüseyin ile saniyede karşılaştık. Tokalaşıp birlikte sohbet ettik. Hüseyin'e karşı herhangi bir husumetim olamaz. Esra Hüseyin'den ayrıldıktan sonra benimle olmaya başladı.

Biz birlikte iken Hüseyin herhangi bir şekilde rahatsızlık vermedi. Hüseyin'i öldürmek istemem kadar mantığa aykırı bir durum olamaz. Uzaktan tarife göre adam öldürmek talimatı vermekte mantığa uygun değil. Esra sorunlu bir kişiydi.

Çevresindeki insanlar da uyuşturucu kullanan kişilerden oluştuğu için onların bana zarar verebileceği düşüncesiyle Esra'dan kurtulmaya çalıştım. Ancak Esra peşimi bırakmadı.

Sokağa düşerim diyerek beni vicdani olarak zor duruma soktu. Bunun üzerine bende kendisi ile ilgilendim. Esra'nın bu işle alakası olup olmadığını bilmiyorum. Alakası olup, kendisini kurtarmak için bana iftira atmış olabilir.''

Büyükşen olayında


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: