DAHA NEKADAR

Bu Yöntemi Bizden 100 Senedir

1000 yıl önce alüminyum folyo yoktu tabiki, ancak uygulanan yöntem 1000 yıllık. O dönemlerde folyo yerine farklı bir malzeme kullanılıyordu. Burada vurgulanmak istenen yöntemdir. Ayaklarınız mı ağrıyor, romatizma ağrısından duramıyor musunuz, yorgun musunuz? O bölgeye aleminyum folyo sarın. Ağrı sızı kalmasın. İşte Çinli üstadların kullandığı aleminyum folyo yöntemi Aleminyun folyo alternatif tıp alanında Çinli ve Rus hekimlerin sıkça başvurdukları oldukça iyi bilinen bir ağrı kesici. Peki aleminyum folyonun ne özelliği var da ağrıyı azaltıyor?

Şöyle: Vücuttaki enerji akışının geçtiği biyolojik yolları düzenliyor. Bu da vücuttaki farklı bölgeleri yatıştırır ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur ve iyileşme sürelerini hızlandırır. Tabii ki bu uygulama hiçbir zaman profesyonel tıbbi müdahalenin yerini almamalıdır. Kas Ağrısını Yatıştırır Ağrıyan kaslarının etrafına folyo sarmak, ağrının giderilmesine yardımcı olur. Ağrılı bölgeye nazikçe folyo sarın ve sabitleyin. 8 ile 12 saat boyunca tutun ve bu işlemi 10 gün boyunca uygulayın. Kas ağrınız dinecektir.

Soğuk algınlığı ve grip belirtilerini azaltır Ayaklarınıza 6-7 kat folyo sarın ve bir saat bekleyin ve folyoyu ayağından çıkarıp, ayağını 1 saat havalandır. Sonra yeniden 6-7 kat folyo sar ve 1 saat sonra yeniden çıkar. 2 gece sonra farkı göreceksin.

Yanık tedavisinde kullanılır Yanıktan acı çekmemek için folyo kullanabilirsiniz. Yarayı sterilize ettikten ve bir gazlı bezle kapladıktan sonra, etrafına folyo sarın. Ağrı dinecektir.

Yorgunluk Belirtilerini Azaltır Folyo, vücudunuzdaki enerji kanallarını yeniden düzenlediğinden, daha ferah ve dengeli hissetmenize yardımcı olabilir.Birçok makyaj sanatçısı, ne kadar uykusuz olursanız olun, daha fazla uyanık ve yenilenmiş görünmek için bu numaraya başvurmanızı önerir. Birkaç saat boyunca buzdolabında beklettiğiniz iki küçük folyo şeridini gözünüzün altına yerleştirin. Çıkardıktan sonra daha uyanık görüneceksiniz!

Siyatik Ağrısını Azaltır Siyatik ağrınız varsa, doktora gidene kadar ağrıdan kurtulmak için ayaklarınıza folyo sarmak sizi bir nebze rahatlatır.

Romatoid Artriti Hafifletir Eklem ağrısı yaşıyorsanız, parmaklarınızı periyodik olarak folyoya sararsanız, romatoid artritin ağrısının hafiflediğini görürsünüz.

 Bu Yöntemi Bizden 100 Senedir


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: