DAHA NEKADAR

Emeklilerin Temmuz

Emekli Temmuz zammı en az 441 lira! SSK ve BAĞKUR emekli Temmuz maaş zammı ne kadar, kaç para olacak? Emekliye Temmuz ayında yapılacak maaş zammı için geri sayım başladı. Türkiye'de her sene emekliler, Ocak ve Temmuz ayında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam tutarlarında ise en mühim faktör enflasyon rakamları oluyor. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon verisi açıklandı. Açıklanan enflasyon verileri doğrultusunda emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı yüzde 6.39 olarak belirlendi. Son olarak Temmuz ayı enflasyon zammının açıklanmasının sonrası emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı belli olacak. Buna göre, emekli maaşlarına ne kadar, kaç para zam yapılacak?
İşte SSK ve BAĞKUR emekli maaş zammı ile alakalı detaylar; Emekli maaşlarına ne kadar, kaç para zam yapılacak sorusu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bilindiği üzere, her yıl emeklilere Ocak ve Temmuz ayında zam yapılıyor. Yapılacak zam miktarında ise belirleyici faktör enflasyon rakamları oluyor. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon verisi açıklanırken, yapılacak zam tutarı ise yüzde 6.39 olarak belirlendi. Son ayın enflasyon verisinin açıklanmasının sonrası yapılacak zam miktarı iyice netleşecek.
GÖZLER EMEKLİ MAAŞLARINA ÇEVRİLDİ Emekli maaş zamları neredeyse netleşiyor. Şu ana kadar 5 aylık veri açıklandı. Açıklanan rakamlar doğrultusunda maaşlara 441 liraya kadar artış bekleniyor. Gerçekleşen enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirinde 441,44 liraya varan artış yaşanacak. En yüksek aylık net 6 bin 908 lira 35 kuruştan 7 bin 349 lira 79 kuruşa çıkacak. Piyasa Katılımcıları Anketi'nde yer alan enflasyon tahminine göre ise ilk 6 aylık TÜFE yani SSK ve Bağ-Kur'luların zam oranı yüzde 7.67'yi bulabilecek. Bu durumda en yüksek maaş 529,87 lira artışla 7 bin 438 lira 22 kuruşa çıkacak.

Emeklilerin Temmuz


FOTO GALERİLER

DAHA NEKADAR © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: